Werk in uitvoering

Het is wat stil op het blog. Dit betekent niet dat ik niet bezig ben, in tegendeel zelfs, durf ik wel te zeggen. Een blog bijhouden is toch een aparte uitdaging. Ik zit volop in de leercurve zeg maar. Want als blogschrijver moet je overal mogelijkheden zien en dit als nieuwtjes vertalen. Dat vind ik nog best lastig, want ik vind niet alles waar ik mee bezig ben zo geweldig interessant dat ik het de wereld in wil gooien. Daarnaast ben ik geneigd om het te hebben over zaken die al af zijn en ja, die zijn er niet constant natuurlijk. Ik zal een update geven waar ik zoal mee bezig ben op dit moment.

Er is een Emjees facebookpagina. Vandaag geboren, wie weet ontmoeten we elkaar daar.

Verder zie je op de foto mijn experimenten, een stukje uitleg vind je eronder.

PicsArt_1430230497790

 

Ik heb twee voorbeelden gemaakt voor een mixed media workshop, die nog in de planning zit. Leuk? Ik heb geprobeerd om twee verschillende stijlen te creëren, waarbij de een rustiger moet tonen dan de ander. Dat is toch niet helemaal mijn ding. Maar het wordt leuk en je maakt echt een knaller, een leuke grote eyecatcher.

Ik ben aan het experimenteren met free machinaal borduren. Een behoorlijke uitdaging! Ik ben niet geweldig geduldig, en zeker niet met machines. Naalden die breken, garens die een kluwen worden en dan rustig blijven ademhalen. Toch is de structuur heel aantrekkelijk al lijkt het nog niet in de verste verte op wat ik in gedachten had. Daarnaast meteen even kijken of ik op papier kan borduren. Ook nog lastig.

Mijn schetsboek. Schetsen is altijd een beetje een achterblijvertje bij mij. Eigenlijk schets ik alleen op het moment dat ik al een idee heb om mee te gaan werken. Ik vond het tijd worden om te proberen wat meer te schetsen om te schetsen. Ik heb heel wat opdrachten verzameld in de loop van de jaren. Eens kijken of ik die ook zelf kan uitvoeren.

En leuk en spannend! Mijn eerste interview afgenomen en wel met Ginni Fleck van DIY Textile School. Het was een gezellige en inspirerende ontmoeting. Om niet alleen maar te zitten schrijven heb ik een geluidsopname gemaakt. Die wordt uitgewerkt en zal binnenkort op mijn blog komen.

Dus ja, ik ben best lekker bezig. Nu nog leren om er ook nog een leuk verhaal bij te maken en volhouden hè.

 

Eén reactie

  1. Wat heb je interessante sites gevonden en leuke dingen gedaan! Foto’s maken me heel nieuwsgierig en mogen van mij best groter: ik kan het nu net niet precies zien. Ben benieuwd naar je interview!

Reacties zijn gesloten.