Werk in uitvoering

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan verschillende interviews. Ik mag jullie aan een aantal prachtige kunstenaars voorstellen. Houd EmJees in de gaten!

Deze week een update van mijn werk in uitvoering, gobelin in de maak. Friday’s Child heet het en op dit moment ben ik behoorlijk gedisciplineerd bezig, al zeg ik het zelf. Ik zit elke dag achter mijn getouw. En dat al multitaskend, want ik luister ondertussen via Youtube naar lessen kunstgeschiedenis. Natuurlijk hoef ik dit niet alleen te doen. Gezellig toch zo’n weefpoes.

 

DSC_0044

 

Ik heb de tekening ook maar even opgezocht om te laten zien waar ik gebleven ben. Als je goed kijkt kun je net het bruin van de vensterbank zien. Dat betekent als je de lijn recht doordenkt naar rechts, dat ik straks op zo’n eenderde ben. Yes!

Tot zover