Over eMJees

‘Spice up your creativity’

Bij eMJees vind je aanmoediging en inspiratie voor je creatieve werk. Dit doet zij via workshops, cursussen en uitdagingen, in 'real life' en online. Daarnaast is er kunstbegeleiding één op één en in groepen. 

Bij persoonlijke begeleiding krijgt niet je techniek maar jouw creatieve pad de meeste aandacht. Wat gebeurt er en groeit er via jouw beeldende vermogen? Het creatieve proces geeft je niet alleen een mooi eindproduct, maar geeft ook veel inzicht in je eigen proces. Waar kan dit pad jou heenbrengen?

De begeleiding heeft de volgende elementen in zich:

  • persoonlijk en verdiepend
  • reflectie op je werk en werkproces
  • oprekken van je creatieve vermogen
  • suggesties en opdrachten op persoonlijk en creatief niveau.

Wil je meer weten over workshops of uitdagingen? Kijk bij Cursussen en uitdagingen.

Ervaar het plezier en de ondersteuning van een groep. Sluit je aan bij Bundelgroep

Wil je liever één op één werken of met een al bestaande groep? Het eerste gesprek is gratis. Stuur een bericht via Contact.

 


Groepsreviews: 

Mw. W: "Marjan heeft onze groep begeleid in het seizoen 2016-2017.
In 4 bijeenkomsten is onze basis voor onderlinge communicatie versterkt. Wij hebben geoefend in het "geven van feedback" op elkaars werkstukken. Er is een andere verdeling in taken en verantwoordelijkheden gekomen. Door deze veranderingen is er weer dynamiek in de groep gekomen, want ook te zien is in de werkstukken die ontstaan. "

Mw.M.: “Om allerlei redenen functioneerde onze textielgroep niet meer zoals we graag wilden. Motivatie, activiteiten en gezelligheid waren aardig verdwenen.  Om onze dierbare groep weer vlot te trekken hebben we Marjan van Holthe gevraagd om, samen met ons, te kijken naar de oorzaken en de oplossingen hierin. Door haar betrokken en actieve aanpak, waarbij wij  op sympathieke wijze met onszelf werden geconfronteerd, werd het groepsproces al snel weer vlot getrokken. Hetgeen resulteert in een tweetal prachtige exposities komende nazomer. Wij zijn blij dat we Marjan hiervoor gevraagd hebben”.

 


eMJees is opgezet door Marjan van Holthe, ingeschreven bij de KvK in 2015. Naast haar eigen beeldende werk wil Marjan vooral anderen ondersteunen en enthousiasmeren om hun eigen kunst te maken. Zij is opgeleid als psychosociaal counselor, heeft vrouwengroepen begeleid, evenementen georganiseerd, is actief betrokken bij een opleiding voor Textile Art. 

 

Marjan

Marjan

3 reacties

  1. Pingback: X-Lab: Experimenteren met nieuwe materialen | DIY Textile School

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.