Durf te Schetsen

workshop durf te schetsen 2019

 

1 daagse workshop Tekenen

Je wilt graag tekenen maar je bent er van overtuigd dat je dit absoluut niet kunt? Heb je al in geen eeuwigheid een potlood opgepakt? Heb je verlangen om te tekenen maar het komt er maar niet van? Last van drempelvrees?

Kom dan naar deze dag Durf te Schetsen. Het is een workshop waarin we via eenvoudige oefeningen en speelse methodes daadwerkelijk tot tekenen te komen. En blij te zijn met het resultaat!

Tekenen is zo veelzijdig. Gebruik het in je Art Journal, om aantekeningen te maken, studies te maken van allerlei onderwerpen, en als opzet voor je ontwerpen. Het is een basis voor schilderijen, borduurwerken of art quilts. Sla de weg in om realistisch te tekenen of om juist om geweldige illustraties te maken.

Stap 1 is Durven! Ik help je daarbij. Ik heb ook voor de schetsdrempel gehangen. Nu ik daar over heen ben, geniet ik er steeds weer van hoe vanzelfsprekend het is om een potlood of pen op te pakken en te schetsen. 

Ik geef deze workshop al een aantal jaren en de deelnemers zijn enthousiast over hun vooruitgang die ze terugzien na slechts 1 dag.  Om aan het tekenen te blijven, ontvang je na de workshop nog een aantal opdrachten via de mail.

En nog beter, dit jaar kun je na afloop van de workshop meteen meedoen met de challenge 40 dagen 1 schets

Data en locaties

Dit jaar is de workshop op twee verschillende locaties:

In Amsterdam op vrijdag 12 juli 2019 bij DIY Textile School. 

(Bijna Vol!)

en 

In Bennekom op zaterdag 13 juli 2019 bij De Smeedplaats.

(Geannuleerd!)

Kosten: € 65

 

Ik kies voor Amsterdam

12 juli 2019