Bundelgroep Training I

In de Bundelgroep vind je persoonlijke coaching en gezamenlijke inspiratie. Je krijgt feedback op je werk. We onderzoeken nieuwe inspiratiebronnen. We kijken hoe jij je ontwikkeld hebt als kunstenaar en we kijken vooruit naar nieuwe projecten en mogelijkheden. Misschien wil je wat ondersteuning in je zelfvertrouwen. Heb jij een handschrift, een eigenheid in je werk? Waar liggen je kwaliteiten en waar je uitdaging?

De flow van creatieve ideeën en kunst maken is geweldig! 

Heb je zin om het creatieve proces met een frisse blik te benaderen? Werk je altijd alleen en zou je graag over je gedachten en ideeën willen sparren? Feedback ontvangen en geven? In een Bundelgroep (onder)zoeken we samen inspiratie, beeldtaal en -theorie, een stukje zelfvertrouwen, kunstenaarschap, je werk laten zien of niet. Buikpijn krijgen onderweg in het creatieproces. Blij worden van het eindresultaat. We werken via een soort rode lijn maar passen deze aan wat er actueel is, zodat de Bundelgroep je precies daar ondersteund waar je het wilt. 

Via het volgen van de Bundelgroep heb je een duidelijk beeld wie jij bent als kunstenaar en waarheen je wilt ontwikkelen. Je vind enthousiaste aanmoediging en ondersteuning, van mij als coach, en van je mede Bundelleden. Want de kracht van een groep die met je meedenkt, meekijkt, meeleeft en aanmoedigt werkt als accelerator. 

 

Praktische zaken:

Startdata in overleg met elkaar. 

Samengestelde Bundelgroep komt een jaar lang bij elkaar in 9 maandelijkse ontmoetingen van 4 uur. 

Prijs: € 540 inclusief BTW. 

 

Coaching voor bestaande groepen in overleg. Mail: emjeevh@gmail.com

Interessant?

Interesse om je aan te melden voor een BUNDELGROEP? 

Klik op de button hiernaast, en ik neem contact met je op.