Bundelgroep, coaching voor jouw creatieve ontwikkeling en inspiratie

Krachten bundelen door samen te leren, onderzoeken, inspireren, aanmoedigen, uitproberen, benoemen, en lachen.

 

De flow van creatieve ideeën en kunst maken is geweldig! 

 

Bundelgroep, kunstenaarsbegeleiding voor je creatieve ontwikkeling met ondersteuning en dynamiek van een groep. Kunst maken doe je meestal alleen. En daar is niets mis mee. Maar soms wil je feedback, wil je sparren over invallen, technieken en andere zaken. Iedereen volgt haar eigen beeldende proces naar nieuw werk. Toch zijn er veel overeenkomsten, dezelfde ideeën en vragen. Maak gebruik van de kracht die er in een groep zit.

Wat kun je verwachten in een Bundelgroep? Persoonlijke en betrokken begeleiding, oprechte onderbouwde feedback, onderzoek je innerlijke kunstenaar, oprekken van je creatieve vermogen, kunstonderzoek, ontwikkelingsproces. Verpakt in gezellige bijeenkomsten, aangevuld met suggesties en opdrachten. 

Bundelgroep? Leg uit!

De krachten bundelen, dat is het idee achter de Bundelgroep.

Een groep waarin iedereen bezig is met haar creatieve proces. Een groep waarin je ideeën kan opperen zonder gefronste wenkbrauwen. Een groep waar je vragen mag stellen en je twijfels kan neerleggen. Een groep die met je meedenkt, meestuurt, overlegt en aanmoedigt. 

Wat doe eMJees daarin?

De aanjager, de inspirator, de organisator, de supervisor, de cateraar, de schouder voor steun, het verzamelpunt, de vraagbaak en nog veel meer.

Ik ontvang de groepen in Ede. De groepen zullen nooit groter zijn dan 6 tot 8 personen. Je voorkeur voor medium of techniek is helemaal vrij. Het is namelijk bijzonder verrijkend en inspirerend om kennis te krijgen van andere kunstdisciplines. Je werkt in je eigen tempo en met je eigen voorkeuren. De bijeenkomsten zijn 1 x per 6 weken, zodat er voldoende ruimte is om zaken te onderzoeken en uit te werken.

 

Praktische zaken:

  • De groep komt één keer in de zes weken samen. 
  • Dit is 8 tot 9 keer per kalenderjaar.
  • De plaats van de bijeenkomsten zijn in principe bij mij in het atelier. 
  • De groep is nooit groter dan 6 tot 8 personen.
  • Materiaal- en techniekvoorkeur is vrij.
  • Het is een kunstcoachgroep, dus workshops e.d. zijn er niet op deze dagen.
  • Tijden: vanaf 10.30 uur tot 14.30 uur. 
  • Kosten € 240 per jaar. Het is mogelijk in twee termijnen te betalen.

Interessant?

Interesse om je aan te melden voor een BUNDELGROEP? 

Klik op de button hiernaast, en ik neem contact met je op.